banner image
Naujienos

Ilgamečių partnerių apdovanojimas

2022 m. pabaigoje Grant Thornton Baltic gavo Partnerio Meistriškumo Apdovanojimą (ang. Partner Excellence Award) iš savo ilgamečio partnerio, pasaulinio verslo paslaugų teikėjo ADP, už 15-os metų sklandų bendradarbiavimą teikiant darbo užmokesčio apskaitos paslaugas ADP klientams Baltijos šalyse.

Verslo procesų sprendimų skyriaus vadovė Estijoje, Gaily Kuusik patvirtino, kad Grant Thornton Baltic džiaugiasi bendradarbiaudama su ADP. "Jie kelia aukštus reikalavimus ir lūkesčius savo partneriams, taigi didžiuojamės galėdami partneriams ir klientams pasiūlyti aukštos kokybės darbo užmokesčio apskaitos paslaugas" teigia Kuusik.

Apskaitos departamento vadovė Lietuvoje Milda Mikušauskienė pritaria, kad "vis daugiau tarptautinių ir Lietuvos klientų supranta užsakomųjų darbo užmokesčio paslaugų naudą ir svarbą. Būtent todėl kartu su ADP keliame aukščiausius teikiamų paslaugų standartus ir dėkojame klientams, kurie kartu su mumis dirba ne vienerius metus ar net dešimtmečius."

Grant Thornton Baltic gauna pripažinimą už darbą su ADP jau nebe pirmą kartą. 2018 gavome ADP kokybės apdovanojimą "Award for Performance Excellence" visose Baltijos šalyse.

Copy text of article

Grant Thornton Baltic naujienlaiškis

Prenumeruokite naujienas

Prenumeruokite audito, apskaitos, mokesčių, teisės ir verslo konsultacijų naujienas. Pirmieji el. paštu gaukite Grant Thornton Baltic naujienas, ekspertų patarimus, profesionalias įžvalgas verslui ir informaciją apie renginius.