banner image

„Grant Thornton Baltic“ UAB partnerių gretas papildė Milda Mikušauskienė

Šių metų spalį tarptautinės audito ir apskaitos bendrovės „Grant Thornton Baltic“ partneriais tapo keturi įmonės darbuotojai. Lietuvoje oficialia „Grant Thornton Baltic“ partnere tapo įmonės apskaitos skyriaus vadovė Milda Mikušauskienė.

Šis tarptautinės įmonės įvertinimas skiriamas ilgamečiams įmonės darbuotojams, kurie ženkliai prisideda prie mokesčių, teisinės pagalbos bei apskaitos konsultacijų vystymo. Su naujausiu „Grant Thornton Baltic“ partnerių komandos papildymu, bendras jų skaičius Baltijos šalyse šiuo metu siekia jau 17. Iki šiol Lietuvoje veikiančiame padalinyje buvo keturi partneriai: vadovaujantis partneris Genadijus Makuševas, Alma Ziziliauskienė, Laimė Jablonskienė ir Arvydas Ziziliauskas.

M. Mikušauskienės patirtis apskaitos srityje siekia daugiau nei dvidešimt metų, o „Grant Thornton Baltic“ UAB bendrovėje apskaitos skyriaus vadove dirba nuo 2012 m. „Technologinės XXI amžiaus inovacijos paskatino reikšmingus audito ir apskaitos paslaugų teikimo pokyčius, jie vyksta daug sparčiau. Tapus bendrovės partnere, mano misija, vizija ir tikslu tampa drąsiai priimti visas apskaitos naujoves, sekti pasaulines tendencijas ir tokiu būdu klientams suteikti efektyviausius sprendimus“, – teigia M. Mikušauskienė.

Pasak „Grant Thornton Baltic“ UAB direktoriaus G. Makuševo, esamus ir naujus bendrovės partnerius vienija bendras instinktas augti. „Mūsų komandą sudaro dinamiški, novatoriškai mąstantys ir kūrybingi savo srities profesionalai. Dirbame nuosekliai viena kryptimi, kad išliktume solidžia, patikima ir rinkoje pripažinta audito, apskaitos ir konsultacijų bendrove. Džiaugiamės ir tikimės, kad prisijungę partneriai reikšmingai prisidės prie mūsų esminių tikslų ir visos įmonės gerovės kūrimo“, – pokyčius komentuoja audito ir apskaitos bendrovės „Grant Thornton Baltic“ UAB direktorius G. Makuševas.

„Grant Thornton Baltic“ partneriais be Mildos Mikušauskienės tapo Kristjan Järve, Eneli Perolainen ir Anastasia Borovaja iš Estijos.

Apie UAB „Grant Thornton Baltic“

UAB „Grant Thornton Baltic“ yra sparčiausiai pasaulyje nuo 2011 m. augančios audito įmonių grupės „Grant Thornton International Ltd“ narė. „Grant Thornton Baltic“ veiklą vykdo 22 metus ir yra viena ilgiausiai veikiančių ir didžiausią patirtį turinčių apskaitos bendrovių Baltijos šalyse.

UAB „Grant Thornton Baltic“ teikia kompleksines paslaugas visose trijose Baltijos šalyse. Bendrovė atlieka vidaus ir išorės auditą, teikia kitas su auditu susijusias paslaugas, mokesčių konsultavimo, teisines, apskaitos, užsakomąsias vyriausiojo finansininko ir apskaitininko paslaugas, finansų ir verslo, įskaitant sujungimo ir įsigijimo, konsultacijas.

Prestižinis apskaitos leidinys „International Accounting Bulletin“ 2015 m. pripažino „Grant Thornton“ tinklą geriausiu darbdaviu pasaulyje.

Daugiau informacijos teirautis:

Kristina Rakauskaitė, Grant Thornton Baltic UAB rinkodaros ir komunikacijos vadovė, tel. 8610 20635, e. paštas kristina.rakauskaite@lt.gt.com.

Copy text of article