banner image

,,Grant Thornton Baltic" bendrovėje - trys nauji partneriai

„Grant Thornton Baltic“ UAB partnerių komandą per pastaruosius porą metų Lietuvoje papildė 3 nauji partneriai. Praėjusiais metais „Grant Thornton Baltic“ partneriu tapo mokesčių ir konsultacijų skyriaus vadovas Vykintas Valiulis, o šiais finansiniais metais partnerių gretas papildė „Grant Thornton Baltic“ audito skyriaus vadovas Darius Gliaubicas ir apskaitos skyriaus vadovas Sergejus Abakumovas.

Vykintas Valiulis yra sukaupęs daugiau nei 12 metų profesinės patirties konsultuojant vietinius ir užsienio klientus Lietuvos bei tarptautinių mokesčių ir sandorių kainodaros klausimais. Pasak Genadijaus Makuševo, „Grant Thornton Baltic“ vadovaujančio partnerio, Vykintas yra savo srities profesionalas, sėkmingai vadovavęs tiek vietiniams, tiek tarptautiniams projektams. Jo iniciatyvų ir šiuolaikiško požiūrio į verslą dėka galime stiprinti mūsų pozicijas verslo konsultavimo paslaugų sferoje.

Ilgamečiai darbuotojai, apskaitos skyriaus vadovas Sergejus Abakumovas ir audito skyriaus vadovas Darius Gliaubicas, bendrovėje užaugę ir subrendę aukščiausios kompetencijos profesionalai, kurie ženkliai prisidėjo prie įmonės plėtros.

„Grant Thornton Baltic“ matome kaip gyvybingą, augančią ir sparčiai besikeičiančią bendrovę – šiuo metu esame labai įdomiame laikotarpyje, kai dėl aplinkos ir klientų diktuojamų tendencijų turime operatyviai reaguoti, priimti reikiamus sprendimus ir iš esmės transformuoti mūsų verslą. Tokiame kontekste vienas svarbiausių prioritetų - lanksčios, efektyvios ir gebančios sparčiai prie šiuolaikinių klientų poreikių prisitaikyti organizacijos kūrimas, kurios pamatas – vieninga, efektyvi ir į rezultatus orientuota partnerių komanda. Todėl suteikiame galimybes ir sąlygas jauniems, entuziastingiems ir talentingiems kolegoms įsitraukti į įmonės valdymą, priimti sprendimus ir lemti pokyčius. Dėl jų kompetencijos ir patirties galime dar profesionaliau ir operatyviau reaguoti į šiuolaikinius verslo poreikius, “ – sako Genadijus Makuševas.

Copy text of article