banner image
Pranešimas

Grant Thornton International pajamos augo 13,7 % iki 7,2 mlrd. USD

Pranešimas

Grant Thornton International pajamos augo 13,7 %* iki rekordinių 7,2 mlrd. USD

Grant Thornton International Ltd paskelbė, kad pajamos per finansinius metus, pasibaigusius 2022 m. rugsėjo 30 d., išaugo iki rekordinių 7,2 mlrd. USD, palyginti su 6,6 mlrd. USD 2021 m. Tai reiškia 13,7 % augimą pastovia valiuta*. Visos pagrindinės paslaugų linijos ir regionai pasiekė dviženklį augimą pastovia valiuta per dar vienus sudėtingus metus daugelyje rinkų.

Pagrindinės įžvalgos:

  • Didžiausią augimą pasiekė Amerikos regionas (+16,2 %, t.y. 3,3 mlrd. USD), antroje vietoje - Azijos/Ramiojo vandenyno regionas (+13,5 %, t.y. 1,3 mlrd. USD), ir EMEA regionas (+11 %, t.y. 2,6 mlrd. USD).
  • Dviženklį augimą lėmė konsultacijų paslaugos (+18,1 % iki 2,7 mlrd. USD), po to mokesčiai (+12,3 % iki 1,5 mlrd. USD) ir užtikrinimo paslaugos (+10,9 % iki 2,9 mlrd. USD). Tai tik patvirtina Grant Thornton įsipareigojimą daugiadisciplininiam modeliui.
  • Tarp didžiausių tinklo įmonių ypač stiprų augimą pademonstravo Indija, Airija, Korėja, JAV, Prancūzija ir Japonija.
  • Strateginės ir didžiausią augimą fiksuojančios tarptautinio tinklo įmonės pasiekė 13,6 % augimą. Tokiomis įmonėmis gali pasigirti Singapūras, Indija, Vokietija, Italija, Meksika, Nigerija ir penkios ASEAN regiono šalys.
  • Iš viso 112 šalių - narių informavo apie dviženklį augimą.
  • Bendras tarptautinio tinklo darbuotojų skaičius nuo 62 tūkst. išaugo iki  68 tūkst. Džiugu, kad jaučiama įmonių investicijų ir dėmesio žmonėms nauda bei atsidavimas kurti įvairiapusę ir įtraukiančią pasaulinę kultūrą.

Peržiūrėkite pajamų infografiką [ 818 kb ]

Peter Bodin, CEO Grant Thornton International Ltd džiaugiasi: “Šie rezultatai išryškina mūsų nuolatinio dėmesio tinklo strategijai vertę ir jos gebėjimą užtikrinti tvarų tinklo augimą, nepaisant dar vienų sudėtingų metų daugelyje rinkų.

“Per pastaruosius metus mūsų įmonės-narės ir toliau intensyviai padėjo savo klientams augti nepastoviose rinkose, kurioms įtaką darė geopolitinės įtampos ir jų makroekonominės pasekmės, ar vis dar jaučiamas COVID poveikis. Nepaisant to, padėjome klientams įgyvendinti savo tarptautinius siekius, verslui ir toliau ieškant augimo galimybių užsienyje.

“Šie rezultatai taip pat sustiprina tikrąją mūsų daugiadisciplininio modelio vertę tinklui ir klientams, nes tai leidžia investuoti į technologijas ir išplėsti galimybes, kurių reikia šiandienos tarptautiniams klientams. Tai savo ruožtu suteikia puikių galimybių mūsų žmonėms toliau tobulinti savo įgūdžius ir žinias – Grant Thornton tampa patrauklia darbo vieta.

“Mūsų tinklo atsparumas ir toliau bus tikrinamas ateinančiais mėnesiais ir metais, tačiau aš esu tikras, kad mūsų įmonės narės ir toliau dirbs savo klientams, žmonėms ir bendruomenėms.”

 

*Skaičiavimai alikti atsižvelgiant į pastoviąją valiutą. Pastovi valiuta apskaičiuojama 2022 metų pajamoms taikant 2021 metų valiutų kursus.

Grant Thornton Baltic UAB yra Grant Thornton International Ltd (GTI) tarptautinio tinklo įmonė - narė. Šiuo metu bendras GTI darbuotojų skaičius viršija 68 tūkst., o tinklas vienija įmones iš daugiau nei 140 pasaulio šalių.

Copy text of article